Fjernstyring til traktor og el-motorer

3 modeller fjernkontroller som letter gårdsarbeidet

 

  • 100 meter (433Mhz) Fra 1 knapp opp til 16 knapper.
  • 2 km (868Mhz) fra 1 knapp til 8 knapper.
  • 4 km (868Mhz) 4 knapper.

Hvert system har mulighet til å bygge ut å samkjøre flere sendere og mottagere. Dette gjelder spesielt om man ønsker å kjøre med flere tankvogner slik at hver sjåfør har sin sender som styrer samme mottaker på pumpe traktor. Eller man også må ha flere mottakere for å få flere funksjoner på traktor og pumpe. (Hver mottaker har max 4 signal)

Tåler regn og vind

Sendere og mottagere er robuste og tåler IP68 som betyr at de tåler regn og vind. Alle lednings ender er loddet og stikkene er i all hovedsak lik traktorens egne. Senderne er med vilje av en viss størrelse for at den ligger godt i handen og ikke forsvinner i traktoren.

Signal rekkevidden fra senderne er oppgitt ved fri sikt. Signalet går gjennom betong og andre hindringer, men dette reduserer selvfølgelig da rekkevidden. Signalet har vist seg å ikke gå gjennom fjell og jordhauger. Under disse forhold anbefales å bruke signal forlenger (se egen side)

Ønsker man å styre traktoren fra telefonen velger man mottaker styrt av sms. Denne mottageren er to veis og gir også tilbake sms at den har utført oppgaven. Samtidig kan den bygges ut til å gi sms til din telefon til to stk signal (For eksempel temperatur og oljetrykk)

 

Signalforlenger

Vi leverer sendere med rekkevidde til 100m, 2 km og 4 km. Og det holder for dei aller fleste.

Men det er et problem når en har et fjell eller jordhaug som kommer i vegen for signalet. Derfor har vi nå laget en signalforlenger boks som kan settes på toppen av denne hindringen og motta signalet fra senderen og boksen sender da signal videre til pumpetraktoren. Selve boksen har opp til 1km/16km rekkevidde og kan dermed være til god hjelp om en har slike forhold.

Boksen er «stand alone» utstyrt med eget batteri og kan stå ute egentlig hvor som helst.

Signalforlengeren har to signal som er momentale. Den kan enkelt bygges ut til flere antall signaler.

Pris        5 400,- eks mva

AV BØNDER

  • Produkter utviklet av bønder
  • Produkter som letter arbeidet
  • Enkle driftssikre løsninger

KUNDE-UTTALELSER

“Det er bare en feil med denne fjernkontrollen. Eg skulle hatt den for lenge sidan.”

Elling Aarsland, Stavnheim

TA KONTAKT

kristian.vinningland@lyse.net 901 38 195 Send meg en email