Plastoppruller

Plastoppruller for plansilo

Agri Produkter sin plastoppruller for plansilo ruller opp plasten på en enkel måte.

Plast er en nødvendighet ved bruk av plansilo. Men plasten har også en tendens til å være til hinder i vind at den blåser tilbake hver gang det er lite plast etter du har fjernet haugen med plast som oppstår etter hvert som en graver seg innover i silomassen. Det blåser da også lett inn luft langt innover under plasten med påfølgende fare for varmgang, spore fare og ødelagt silo. Kommer det mye regn på avdekket silo, så vasker dette næringen ut av silo og ned i avløp.

Agri Produkter sin Plastoppruller samler plasten og hindrer at den ligger å blafrer i vinden. Det går lenger mellom hver gang du må rydde opp i plasten da det går minst 25 meter med plast før den bør starte på ny frisk. Denne kan kjøres frem og tilbake og kan dermed begrense regn på silo. Den hjelper til å holde plasten langs silo og begrenser luft strømmen innover silo under plast.

Den kommer ut som manuell. Drives av batteri drill. Men plast opprulleren kan også  leveres med egen 12V motor og kan kobles til alle typer fjernstyringer fra Agri Produkter og kan da kjøres uten å gå ut av traktoren om været skulle være surt.

I 2018 fikk Agriprodukter prisen gullakset på  messen Agroteknikk for sin oppfinnelse: plastopprulleren.

Bildet viser 25 meter med opprullet to lag med plast. Under- og overplast. (Merk dette er fra prototype2017)  Opprullet plast lagres sammenrullet før levering til godkjent mottak. Opptar bare ca 15 % av volum av oppsamlet haug. Ryddig og greit.

25 meter opprullet siloplast

AV BØNDER

  • Produkter utviklet av bønder
  • Produkter som letter arbeidet
  • Enkle driftssikre løsninger

KUNDE-UTTALELSER

“Det er bare en feil med denne fjernkontrollen. Eg skulle hatt den for lenge sidan.”

Elling Aarsland, Stavnheim

TA KONTAKT

post@agriprodukter.com Mobil: 901 38 195 Send meg en email